“Presidenti i ri Frank-Walter Steinmeier, është një njeri kompetent dhe unë kryqëzoj gishtat për të dhe për vendin”, u shpreh Joachim Gauck për një gazetar.

Presidenti gjerman në largim, Joachim Gauck, gjatë fjalimit të tij të fundit, në pika të përgjithshme, të mbajtur në ditën e mërkurë, iu përgjigj kështu, një gazetari i cili e pyeti, për vizitën e tij private, me presidentin e ri Frank-Walter Steinmeier, duke e quajtur këtë të fundit, si një njeri kompetent dhe shtoi se kishte kryqëzuar gishtat për të dhe për vendin.

Ai gjithashtu vijoi, duke sqaruar se ata kishin diskutuar, veçanërisht për Bazën Ajrore në Ramstein. Sërish sipas tij, ai kishte biseduar me presidentin e ri, për domosdoshmërinë e mbylljes së bazës ajrore, sepse Sh.B.A.-ja po kryen operacionet e saj me dronë, duke u nisur pikërisht nëpërmjet saj dhe po vret civilë, me arsyetimin e luftimit të terrozmit. Autoritete të tjera gjermane, si Sahra Wagenknecht, një politikane e krahut të majtë gjerman, bëri thirrje për mbylljen e veprimtarisë së kësaj baze ajrore.

11 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 58711 additional Info on that Topic: epavarura.com/shba-orvatet-per-interesat-e-saj-ne-emer-te-luftimit-te-terrorizmit/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/shba-orvatet-per-interesat-e-saj-ne-emer-te-luftimit-te-terrorizmit/ […]

Comments are closed.