Samsung ka konfirmuar se është në bisedime me vëzhguesit e konsumit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës pas një padie kundër firmës mbi shpërthimet e lavatriçeve.

Komisioni për Sigurinë e Produkteve CPSC paralajmëroi për problemet që kishin disa nga lavatriçet e Samsung.

Një firmë ligjore amerikane ngriti një padi kundër firmës koreano-jugore, duke thënë se ky problem mund të çojë në dëme dhe lëndime.

Modelet e shitura jashtë Amerikës së Verriut nuk janë të prekura nga ky problem, tha një zëdhënës.

Probleme mbi shpërthimin e objekteve të Samsung janë lidhur edhe me modelin e ri të Smartphone Note 7.

Shumë janë ankuar për shpërthimet e baterive.

Samsung Galaxy Note 7

4 COMMENTS

Comments are closed.