Jonathan Greenblatt, drejtori kombëtar dhe CEO i ADL, organizatë hebraike joqeveritare me bazë në SHBA, ka dalë kundër Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump për urdhrin ekzekutiv që ndalon hyrjen e refugjatëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Greenblatt e ka quajtur këtë vendim të Trump një “sulm të pashpirt për refugjatët”. Jonathan Greenblatt ka lidhje me ekstremistin e majtë dhe miliarderin George Soros. Ai madje ka drejtuar një nismë të financuar nga Sorosi. Jonathan Greenblatt ka punuar edhe në administratën e ish-Presidentit amerikan Barack Obama.

Ai ka qenë drejtor i Zyrës për Inovacion Social dhe Pjesëmarrje Qytetare në Shtëpinë e Bardhë përpara vitit 2014, kur më pas mori drejtimin e ADL.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/shefi-organizates-hebraike-lidhur-george-soros-akuzon-trumpin-per-sulm-ndaj-refugjateve/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 39301 additional Information on that Topic: epavarura.com/shefi-organizates-hebraike-lidhur-george-soros-akuzon-trumpin-per-sulm-ndaj-refugjateve/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/shefi-organizates-hebraike-lidhur-george-soros-akuzon-trumpin-per-sulm-ndaj-refugjateve/ […]

Comments are closed.