Gatime LIFESTYLE Shëndeti

Shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të Vitaminës D

Vitamina e “rrezeve të diellit” tani është një temë aktuale në mbarë botën si një problem shëndetësor publik global i cili prek diku 1 bilion njerëz në mbarë botën.
Kjo vitaminë ndikon në sistemin e trupit – siguron furnizimin e kockave me kalcium gjë e cila ndikon më pas në forcimin e sistemit imunitar, transmeton Klan Kosova.
Këtë vitaminë mund ta merrni nga ushqimet dhe pa dyshim nga rrezet e diellit.
Më poshtë janë disa nga shenjat që ju tregojnë se trupi juaj ka nevojë për Vitaminë D.
Keni djersitje të kokës
Dhimbje të kockave dhe të muskujve
Keni sistem të dobët imunitar
Ndjeni lodhje dhe dobësi
Plagët tuaja shërohen më ngadalë
Flokët ju bien më shumë
Mund të përjetoni edhe ankthe dhe depresion
Shperndaje lajmin Shenjat që ju tregojnë se keni mungesë të Vitaminës D appeared first on Kosova Post.