Në qoftë se ju jeni frikësuar nga filmat me gjarpërinj në avion, ju tashmë mund të frikësoheni edhe kur ta shikoni këtë video të një gjarpri i cili ishte me të vërtetë në një avion.

Një gjarpër i madh ishte në fluturimin “Aeromexico” në rrugën drejt Meksikës të dielën.

Gjarpër i gjelbër duket se erdhi nga ana e dhomëzës së bagazhit.

Linja ajrore ka konfirmuar se punëtorët ishin në gjendje për t’u mbrojtur nga zvarraniku dhe tani një hetim është duke u zhvilluar për të përcaktuar se si ndodhi incidenti.

https://youtu.be/fcOcfV4E_4k

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: epavarura.com/shihni-reagimin-e-tmerrshem-gjarpri-ne-avion-gjate-fluturimit-video/ […]

Comments are closed.