Edhe pse vetëm 7 vjeçe, Lily, mund të konsiderohet pa frikë si një nga snajperistet më të mira.

Ajo së bashku me babanë e saj dhe vëllain e vogël kishin dalë për gjueti, dhe ashtu siç duket edhe nëpërmjet kësaj videoje, 7-vjeçarja rri për një kohë të gjatë e fokusuar tek snajperi i saj, deri sa më në fund gjuan dhe godet në shenjë, duke vrarë një dre.

Pasi arriti qëllimin e saj vogëlushja gëzohet tej mase. Kjo video është parë mbi 2 milionë herë dhe reagimi i publikut ka qenë i mahnitshëm.

4 COMMENTS

Comments are closed.