Shkodrës i shuhen burrat; Edi Ramës i mbetet për bashkinë, vetëm Megi Ajtyresa… mantenuta e Tom Doshit  

13

“SHKODËR-LOCJA”, BIE NË DUART E “LOKEVE TË DALUNA DORE”, TË “HARREM-RILINDJES”/ U katandis “Paria” e Kryeqendrës së veriut, të poshtërohet nga një piktor dështak bojaxhi e miellaxhi; dhe të komandohet, nga një Tomë me 4 klasë shkollë, të zhytur në vese, kurvëri, hajdutllëqe, trafiqe e krime të çdo lloji

Faktikisht, burreci Edi Rama, i përdhosi burrat shkodranë brenda PS, të mbajtur për “100 barrë mendje”; por simbolikisht, me aktin e shpërfilljes dhe përzenies së tyre “qençe”, nga postet drejtuese të PS e pushtetit në këtë Qark; ai stampoi damkën e rëndë morale, të perceptimit se Shkodrës i janë shuar e mbaruar… burrat!

Heshtja e tyre mjerane dhe dorëzimi i posteve me “hap reshtor”, pa asnjë reagim e kokëulur para piktor Edi Ramës dhe analfabetit Tom Doshi; tregon se intelektualët dhe burrat brenda pushtetit dhe strukturave të PS-Shkodër; pranuan këtë përdhosje publike, duke lejuar që ky denigrim, të përfshijë e ndotë, krejt burrat e kësaj zone.

Edi Rama, veriun e Shqipërisë përveçse e nxori si bastion mafioz, ku çdo burri po t’i vesh gishtin, rezulton më kriminel se tjetri, i implikuar në histori vrasjesh e droge, tani po i thotë shqipëtarëve që Shkodra perveçse kriminale, pjesën tjetër të burrave e paska pa këllçe e të tredhur. Vetëm një kryeministër psikopat mund ti shkarkojë brenda nate 20 drejtorë vetëm se janë të gjinisë mashkullore dhe t’i gjithë këta bashkë t’i peshoje sa dashnorja e Tom Doshit.

Sipas mendjes dhe deklarimit të Edi Ramës, në Shkodër nuk kanë mbetur më burra të fjalës, krenarisë, traditës, ndershmërisë e zotësisë profesionale; që mund të drejtojnë punët e PS dhe institucionet e shtetit.

Aq shumë po komentohet kjo paturpësi; sa burime brenda pushtetit të grave në Shkodër; thonë se në këtë zonë, Edi Ramës i ka mbetur vetëm mashkulli Tom Doshi dhe disa gra të haremit të Tomës, të cilat kanë provuar pushtet e Rama i ka flakur; por po i rikthen përsëri, me ndërmjetësimin e “mblesit” Doshi.

Ndërkohë, që ato pak femra, me të cilat ka mbetur e po përfaqësohet në Shkodër; kryeministri Rama i bëri këshilltare bashkie dhe drejtore në vend të (ish)-burrave; thuhet se për postin Kryetare Bashkie, i ka mbetur vetëm Megi Ajtyresa; “rioshja” 31 vjeçare, që në qytetin verior dhe në kryesinë e “Rilindjes”, vetë-prezantohet si “bashkëpunëtore mbështetëse” e Tom Doshit; por faktikisht shkodranët e vlerësojnë si “zogëza” e mbështetur prej deputet 55-vjeçarit pronar pulash, i shpallur “non grata” në USA

Megi Ajtyresa, ish kryetarja e emëruar e FRESSHIT, e njohur si mantenuta e Tom Doshit, e mbajtur dhe e blerë me para prej tij, është punësuar sot në Kryeministri. Ajo përflitet edhe si person që në të kaluarën e saj ka ofruar “shërbime speciale komunitare” për të mbajtur një nivel të caktuar luksi.

Pikërisht ky person po përflitet në qarqe të afërta të kryeministrit si figura më e mundshme për ta emëruar në krye të bashkisë Shkodër.

Ne nuk e dimë se çfarë sherbimesh të tjera përveç Tom Doshit, Megi ka kryer edhe në favor të Edi Ramës, por një gjë është e sigurtë,  për bordellon që Edi Rama po ngre në Shkodër, Megi Ajtyresa është qershia mbi tortë dhe ne e përgëzojmë për këtë zgjedhje.

Në PS e Shkodrës, thuhet se “bimbashi” i zonës Tom Doshi; ka bindur Edi Ramën, që e “mbështetura” prej tij, “rioshja” Megi Ajtyresa, duhet të  jetë kryetare bashkie dhe kryetare e PS e qytetit Shkodër, mbasi në këto 5 vite “bashkëpunim aktiv”, Ajtyresa ka dhënë prova se di të ngrejë larë moralin e partisë dhe të menzhojë punët e bashkisë./Pamfleti

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura në këtë material janë tërësisht të autorit/
autorëve dhe jo domosdoshmërisht reflektojnë politikat e epavarura.com

Loading...