Një vajzë kërkoi vetulla më të trasha, kështu që ajo pagoi 54 dollarë në një sallon dhe përveçse i bëri të trasha vetullat e saj, i dha edhe ngjyrën që dëshironte.

Por, disa orë më vonë lëkura dhe vetullat e saj u kthyen në ngjyrë të kuqe dhe kur u ngrit në mëngjes ajo u frikësua, pasi sytë e saj ishin ënjtur në një mënyrë të tillë saqë ajo s’mund të shikonte asgjë.

Mjekët e diagnostikuan atë me alergji të rëndë dhe thanë se kjo shenjë mund t’i mbetet për gjithë jetën, ndaj dhe do e ketë të vështirë që ta harroj si ngjarje.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 73860 additional Information to that Topic: epavarura.com/shkon-per-te-bere-vetullat-por-ja-si-e-peson/ […]

Comments are closed.