Prindi i një fëmije është mërzitur tej mase kur ka parë tekstin e shkollës së fëmijës së tij, i cili është ende në fillore.

Detyrë shtëpie fëmijës i është dhënë nj probleme bazuar në një figurë, e cila është e lidhur me një tekst mbi ufo dhe alienë.

Vetë prindi shprehet i çuditur ndaj këtij teksti, edhe pse fëmija i tij është munduar me sa ka arritur që të gjejë zgjidhjen e ushtrimit në mënyrë korrekte.

“Më falni, mund të më formojë ministrja tre fjali të tilla? Fëmija im nuk di të flasë me ufot”, – thotë prindi në mesazhin dërguar JOQ.

Kjo nuk është hera e parë që tekste paçavure vihen në dispozicion të fëmijëve në klasat e ulëta të shkollave 9-vjeçare. Kujtojmë këtu rastin e gjinkallës që “bënte qejf në Jalë gjatë verës”, apo banalitete të tjera nga më të ndryshmet.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/shokohet-prindi-dhe-drejtohet-nikolles-ministre-femija-im-nuk-flet-jashtetokesoret-foto/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 26420 more Info on that Topic: epavarura.com/shokohet-prindi-dhe-drejtohet-nikolles-ministre-femija-im-nuk-flet-jashtetokesoret-foto/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/shokohet-prindi-dhe-drejtohet-nikolles-ministre-femija-im-nuk-flet-jashtetokesoret-foto/ […]

Comments are closed.