Shokon mamanë, flet foshnja dy muajshe

5
71

Shumica e foshnjeve dy muajshe nuk janë në gjendje as të belbëzojnë, por Christian nga Michigani ka shokuar mamanë e tij kur përsëriti fjalën “hello” (përshëndetje).

Video është publikuar në Facebook nga Samantha Jones, pasi ajo komunikoi në Snapchat me miken e saj Amber dhe i kërkoi të përshëndeste djalin e saj.

Më pas vogëlushi 2 muajsh përsëriti fjalën tmerrësisht qartë, sa ajo nuk mund ta besonte.

“U shtanga. Me të vërtetë nuk mund ta besoja,” u shpreh Znj.Jones për websiten Michigan Live.

Fëmijët zakonisht fillojnë të flasin nga gjashtë muaj deri në një vitë pasi kanë kaluar muaj duke dëgjuar fjalë nga personat rreth tyre.

https://youtu.be/CDtWJJb-bg0

Google search engine

5 COMMENTS

Comments are closed.