Nuk mund ta besoni se çfarë bën një pinguin, që teksa kthehet në strehën e vet kap femrën e tij me një tjetër pinguin. Ai i sulet pinguinit plëngprishës dhe situata përshkallëzon në dhunë të përgjakur. Videoja e postuar nga National Geographice po bën xhiron e rrjeteve sociale. Shumë njerëz shprehën zhgënjimin e madh, nga çmitizimi i një simboli të besnikërisë bashkëshortore. Pinguinët zgjedhin një partner të cilin do ta kenë për të gjithë jetën, ndaj edhe janë ndër speciet më të adhuruara nga njerëzit.

https://www.youtube.com/watch?v=NbVeHJXhoiY

6 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: epavarura.com/shokuese-pinguini-kap-femren-e-tij-nje-tjeter-pinguin-ja-cfare-masakre-ju-shkakton/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: epavarura.com/shokuese-pinguini-kap-femren-e-tij-nje-tjeter-pinguin-ja-cfare-masakre-ju-shkakton/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you can find 74959 more Information to that Topic: epavarura.com/shokuese-pinguini-kap-femren-e-tij-nje-tjeter-pinguin-ja-cfare-masakre-ju-shkakton/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: epavarura.com/shokuese-pinguini-kap-femren-e-tij-nje-tjeter-pinguin-ja-cfare-masakre-ju-shkakton/ […]

Comments are closed.