Dy prindër kanë detyruar vajzën e tyre biologjike të bënte seks me ta. Ideja ishte e bashkëshortit i cili bindi nënë e vajzës dhe më pas kjo e fundit e detyroi atë duke e alkoolizuar që të bënte seks me të atin si dhe të tre bashkës.

Screen-Shot-2016-11-16-at-155500-2
Nena sot
Screen-Shot-2016-11-16-at-155430-2
Babai sot

Kjo ngjarje e rëndë ndodhi në vitin 20 vite më parë, dhe pas denoncimit të dy prindërit u dënuam me nga 20 vite burg secili. Sot, në një emision ku kanë qenë të ftuar vajza dhe nëna, kjo e fundit ka pranuar të flasë dhe të tregojë se përse zgjodhi ta bënte këtë akt, duke treguar pendesë.

Ajo shprehet se i shoqi i kishte thënë që është mirë që vajza të bëj seks me ta sepse kështu do ta mësonte se çfarë ishte seksi nga njerëzit që e donin vërtetë dhe jo nga të huajt. Ai i kishte treguar gjithashtu se nëse e filmonin aktit, mund të fitonin shumë para pasi pornografia me të mitur shitej shumë.

Ajo tregon se është penduar shumë për këtë veprim mizor që ka bërë me të bijën, ndërkohë që kjo e fundit nuk ka pranuar asnjë shfajësim dhe pendesë të së ëmës.

Vajza
Vajza sot

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/shokuese-prinderit-detyrojne-13-vjecaren-te-bej-seks-ta-nena-tregon-detajet-dhe-arsyen/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 99794 more Information to that Topic: epavarura.com/shokuese-prinderit-detyrojne-13-vjecaren-te-bej-seks-ta-nena-tregon-detajet-dhe-arsyen/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 35332 additional Information on that Topic: epavarura.com/shokuese-prinderit-detyrojne-13-vjecaren-te-bej-seks-ta-nena-tregon-detajet-dhe-arsyen/ […]

Comments are closed.