Shorti për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi, zgjidhen dy gjyqtarët e parë

21

Në Kryesinë e Kuvendit po hidhet shorti për anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, nën drejtimin e Vasilika Hysit. Pas debateve mes mazhorancës dhe opozitës ka nisur hedhja e shortit me gogla.
 

 
Besnik Imeraj dhe Altina Xhoxhaj janë përzgjedhur si anëtarë të KED nga lista e Gjykatës Kushtetuese dhe Vitore Tushaj, anëtare zëvendësuese po nga kjo listë.

www.lajm-shqip.com
07.12.2017

Loading...