Analisti dhe Gazetari Andi Bushati ka ‘shpërthyer’ ndaj mediave që ai i konsideron se po vrasin të vërtetën në vend.

Sipas bashkëdrejtuesit të portalit “Lapsi.al” vrasësit e të vërtetës në vend janë “Top Chanel”, “Tv Klan” “Vizion Plus” dhe “TVSH”.

Sigurisht ky reagim kaq i ashpër i Bushatit ka ardhur nga “tronditja” që ka pësuar media në Shqipëri në vitin 2016, dhe nga ngjajet e fundit të ndodhura në AbcNews dhe MAPO, ku janë shkarkuar dy gazetarë, përkatësisht Drejtori i Informacionit në AbcNews Armand Shkullaku, dhe Drejtori i MAPO, Alfred Lela.

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/shperthen-andi-bushati-tregon-emra-vrasesit-e-se-vertetes-ne-shqiperi/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/shperthen-andi-bushati-tregon-emra-vrasesit-e-se-vertetes-ne-shqiperi/ […]

Comments are closed.