Ky është momenti i pabesueshëm kur një burrë shpëton një zog që kishte ngecur në një gyp metalik të ngrirë nga akulli me frymën e tij.

Nelson Miller nga Caldwell, Idaho pa harabelin duke vuajtur për të fluturuar ndërkohë që po ushqente kuajt e tij ditën e ndërrimit të viteve.

Këmbët e zogut ngrinë teksa ky i fundit piu ujë në tubin e kuajve, në temperatura minus zero.

Video tregon se si Nelson, i ngroh këmbët e harabelit me frymë dhe e liron me “magjinë” e tij.

4 COMMENTS

Comments are closed.