Shqiptari me emrin Arif Halili (57), nga fshati Lomnica afër Gostivarit në Maqedoninë Perëndimore, ka bërë konvertim të dyfishtë nga shqiptar-mysliman në maqedon-ortodoks.

Nga sot, ai do të quhet Aleksandër Gorski, njofton “Presheva Jonë” duke ju referuzar nje televizioni lokal.

“Unë besoj se secili ka të drejtë për t’u penduar në jetë dhe për të kërkuar paqen dhe qetësinë para Perëndisë. Dhe ky akt ishte pjesë e saj…” ka thënë ish-shqiptari Halili, sot Aleksandër.

4 COMMENTS

Comments are closed.