Gatime LIFESTYLE Shëndeti

Shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia, merrni këto këshilla

Në vitin 1964, Randy Gardner qëndroi zgjuar për 11 ditë dhe ky ishte një rast i rrallë.
Megjithatë shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia në periudha të ndryshme të jetës.kk
Privimi nga gjumi mund të ndikojë negativisht në trupin dhe mendjen e njeriut.
Më poshtë janë disa këshilla të vlefshme se si ta luftoni pagjumësinë.
Praktikoni ditarin në mbrëmje

Bëni Yoga

Hani ushqime që ndihmojnë në luftën kundër pagjumësisë

Mundohuni të qëndroni të zgjuar [kur s’keni gjumë] në vend që të përpiqeni të flini

Shperndaje lajmin Shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia, merrni këto këshilla appeared first on Kosova Post.