Nga matjet, ka dalur se 58% e njerëzve janë për një hulumtim të këtyre raporteve, 35% tjerë janë kundër, kurse të pavendosur kanë dalur 7%, transmeton lajmi.net

Sondazhi është realizuar me rreth 1.000 qytetarë dhe ka qenë i hapur nga dita e mërkurë deri të dielën.

Margjina e gabimit mund të jetë plus-minus 3% ose tre pikë. /Lajmi.net/

12 COMMENTS