Kandidati republikan për Shtëpinë e Bardhë deklaroi se nëse do të zgjidhet president do të ketë marrëdhënie shumë të mira me presidentin rus, duke dhënë prova të tjera për një “flirt” Trump-Putin.

Trump më pas vlerësoi kreun e Kremlinit duke e përcaktuar një lider dhe duke pohuar se ka një kontroll të madh në vendin e tij, ndryshe nga Obama.

Kandidati republikan u shpreh më pas i lumtur që merr përgëzime nga presidenti rus.

“Nëse Putin thotë gjëra të mëdha për mua do të them gjëra të mëdha për të”, vazhdoi ai duke garantuar se komplimentet e liderit të Kremlinit nuk do të influencojnë vendimet e tij si president.

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 70317 more Info to that Topic: epavarura.com/simpatia-e-donald-trump-per-vladimir-putin-eshte-trump-agjent-putinit/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: epavarura.com/simpatia-e-donald-trump-per-vladimir-putin-eshte-trump-agjent-putinit/ […]

Comments are closed.