Mediat kanë transmetuar sjelljen e turpshme të policisë greke me një fëmijë 5 vjeçar nga Siria.

Sipas një njoftimi të gazetës angleze Indipedent, policia greke ka arrestuar një fëmijë 5 vjeçar duke e akuzuar atë për anëtarësim në grupet terroriste për shkak se fëmija mbante në dorë një pushkë lodër. Policia ka detyruar fëmijën të zhvishet dhe ndaj tij ka ushtruar dhunë dhe forcë. Sjellja e policisë greke me emigrantët shpeshherë është kritikuar nga organizata Amnesty International, ndërkohë që autoritetet greke kanë heshtur ndaj kësaj sjelljeje.

14 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/sjellja-e-turpshme-e-policise-greke-femijet-e-emigranteve-siriane/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 86277 additional Information to that Topic: epavarura.com/sjellja-e-turpshme-e-policise-greke-femijet-e-emigranteve-siriane/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/sjellja-e-turpshme-e-policise-greke-femijet-e-emigranteve-siriane/ […]

Comments are closed.