Këto foto janë shkrepur në një prej fabrikave të iPhone në Shanghai. Çdo ditë punonjësit kalojnë 12 orë në këto fabrika për të sjellë në jetë telefonat më të mirë në botë.

Por kushtet ku jetojnë dhe punojnë janë kafshërore. Ata kanë fjetina të përbashkëta, ashtu si edhe dushet dhe tualetet që janë shumë të pista.3-112

Punonjësit fitojnë rreth 300 dollarë në muaj, por duke parë kushtet e punës mund të themi që sakrificat e tyre janë tepër të mëdha.
6-902-1101-108
5-947-69

2 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 10124 additional Information to that Topic: epavarura.com/skllaveria-moderne-ja-ne-ckushte-punohet-ne-fabrikat-e-iphone-foto/ […]

Comments are closed.