Këto janë shifrat e para që qeveria ka njoftuar, që prej se ka shpallur katastrofë kombëtare të thatërsirës ditën e martë, raporton AP.

Kombet e Bashkuara vlerësojnë se 5 milionë njerëz në këtë zonë kanë nevojë për ndihmë dhe kanë paralajmëruar për një krizë të madhe të urisë.

Kryeministri somalez, Hassan Ali Khaire ka thënë se viktimat vijnë nga rajoni Bay, që gjendet në jugperëdim të vendit.

5 COMMENTS