Transmetimi live ka rreziqet e tij, e këtu bëjnë pjesë dhe situatat tepër qesharake e të sikletshme që mund të krijohen, ashtu siç ndodhi me spikeren e Fox News, Kaci Aitchinson mëngjesin e së mërkurës.

Prezantuesja doli vullnetare të merrte pjesë në një eksperiment të ri të Google të quajtur “Shpejt, Vizato!”, ku ke 20 sekonda kohë të vizatosh diçka në ekran, e më pas kompjuteri duhet ta gjejë se çfarë është.

Atchison nisi të vizatonte një aparat fotografik profesional, por skica e saj filloi të dukej si diçka tjetër, dhe stafi shpërtheu në të qeshura.

“Oh jo! Nuk ka fshirëse!” bërtet njëri nga kolegët e saj teksa Kaci mbulon vizatimin e saj me duar. Për më shumë shihni videon:

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 14674 more Information to that Topic: epavarura.com/spikerja-tenton-te-vizatoje-nje-aparat-fotografik-por/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 62838 additional Information on that Topic: epavarura.com/spikerja-tenton-te-vizatoje-nje-aparat-fotografik-por/ […]

Comments are closed.