Studimi i fundit i mjekësisë gjermane rreth agjërimit

2
69

Studimet e fundit gjermane në fushën e mjeksisë tregojnë se, agjërimi i përseritur aktivizon trurin dhe e mbron atë nga gjakderdhja e mbrëndshme.

Studimet e tjera thonë se agjërimi konverton toksinat e trupit në energji. Këta studiues kanë zbuluar pas një studimi tre vjeçarë se, ndalimi nga ushqimi dhe pijet për një periudhë prej 10 deri 12 orë gjatë ditës e detyron trupin të vihet në kërkim të burimeve të energjis së trupit, ndaj gjen yndyrërat toksike të depozituara në brendësi të trupit dhe i shëndërron ato në energji për ushtrimin e funksioneve të tij.

Google search engine

2 COMMENTS

Comments are closed.