Prestigjozja “The Sun” i ka kushtuar një artikull të gjatë pritshmërive të vitit 2017. Teksa analizohet viti që po lëmë pas si një vit shkatërrimtar dhe i karakterizuar nga kaosi e luftrat, viti që vjen parashikohet edhe më i zi.

“Nëse mendoni se 2016 ishte vit i keq, nuk keni parë gjë akoma”, shkruan media britanike.

Referuar analizave të ekspertëve të ndryshëm ushtarakë, “The Sun” shkruan se me siguri që lufta e madhe do të nisë vitin që vjen. Parashikohen disa skenarë se si mund të nisë lufta, që nga përlpasjet e Rusisë me perëndimin, ISIS por edhe Kim Jon Un.

“Kemi folur me një sërë specialistësh dhe ekspertësh ushtarake nga shtete të ndryshme. Lufta e Tretë në 2017 do të jetë më e mundshme se asnjëherë tjetër”, shkruan “The Sun”.

9 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here on that Topic: epavarura.com/sun-skeni-pare-gje-akoma-2017-vit-katastrofik-fillon-lufta-shkaterrimtare/ […]

Comments are closed.