Tag - lajmi

OPINION/ANALIZË Politika

Sudja

Ka mbi 5 vite që nuk paguan kreditorët dhe as bankat, duke marrë përmasat e një “Piramide” mashtruese. Është çështje kohe momenti kur do t’i “zërë” brenda të...

OPINION/ANALIZË Politika

Princi i vogël

Atje në vendin e tij, Princin e Vogël Gent Cakaj nuk e kuptonte askush. Sado që përpiqej t’u tregonte të rriturve se kishte dëshira dhe ëndrra të mëdha për...