Tag - nga

BOTA

Kongo, rreth 2.000 të vdekur nga ebola

Komiteti Kombëtar i Ebolës në Kongo thotë se vdekjet e konfirmuara nga Ebola në lindje të vendit afrikan janë afër 2.000 dhe rastet e konfirmuara të prekjes...

BOTA

Evropa vishet nga Turqia

Sipas të dhënave të Asamblesë së Eksportuesve të Turqisë (TIM), në krye të listës së këtyre eksporteve turke janë renditur shtetet evropiane. Vendin e parë në...