Varset e zeza rreth qafës , ose siç i quajmë ndryshe “chokers”, janë trendi i momentit. Edhe pse kanë qenë në modë vitë më parë, ato janë rikthyer fuqishëm në forma, ngjyra dhe modele të shumëllojshme.
Këto varëse kanë një histori “të pistë”, që jo shumë vajza e dinë. Ky sekret mund të ndikojë në shijen e atyre vajzave që e mbajnë këtë varëse. “Chokers” mbahej nga prositutat e shekullit 19-të dhe përdorej për t’i identifikuar ato

4 COMMENTS

Comments are closed.