Disa pamje të frikshme janë publikuar, ku shfaqen disa persona që bëjnë sërf në prani të peshkaqenëve.

Byron Bay në bregdetin australian njihet si një nga zonat më te rrezikshme nga peshkaqenët. Megjithatë ky fakt nuk i ndalon sërfistën të praktikojnë sportin e tyre të preferuar edhe pse mund të rrezikojnë edhe jetën.

Këto pamje janë kapur nga një pushues në breg.

Në një moment, një prej sërfistëve afrohet shumë pranë peshkaqenit, por fatmirësisht nuk është sulmuar. Më pas, peshkaqeni është vënë re dhe nga 4 sërfistët e tjerë të cilët kanë dalë menjëherë në breg.

https://youtu.be/YBT0J8e8eHk

6 COMMENTS

Comments are closed.