Një teori konspirative që po qarkullon kohët e fundit, vërtet tronditëse pohon se Jezusi do të rikthehet në Tokë gjatë këtij muaji, duke drejtuar njerëzit drejt qiellit dhe duke e lënë planetin totalisht steril për 1.000 vjet. Nora Roth, është një programuese kompjuteri e krishterë, e cila thotë se ka kryer përllogaritje komplekse të cilat sugjerojnë se apokalipsi do të ndodhë deri në fund të vitit 2016. Pretendimet janë bërë në faqen e internetit të zonjës Roth, MarkBeast, në një postim të quajtur ‘2016, Koha e mbarimit”.

36B46ED600000578-0-image-a-15_1469803903133 Roth shkruan: “Në vjeshtë të vitit 2016, 6,000 vjetëve të mëkatit në Tokë do t’u vijë fundi dhe Jezusi do të vijë përsëri për të marrë njerëzit e Tij në qiell”. Roth beson se çdo person ka një kohë prove në Tokë. Llogaritjet e saj janë të bazuara në një ekstrakt nga libri biblik i Danielit, i cili tregon historinë e zhvendosjes së detyruar të popullit hebre në Babiloni.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/te-krishteret-botes-po-vjen-fundi-jezusi-te-kthehet-per-te-shkaterruar-planetin/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/te-krishteret-botes-po-vjen-fundi-jezusi-te-kthehet-per-te-shkaterruar-planetin/ […]

Comments are closed.