Të ndalosh mbajtjen e Burkës si një masë sigurie?

Nëse Kana e mori kete vendim, italianët janë krejtësisht kundër një mase të tillë. Sipas Angelino Alfano kjo nuk është përgjigja e duhur për ti larguar aktet terroristë madje një mase si kjo mund ti shtojë më shumë ato.

Modeli francez sipas italianëve rezultoi i dështuar. Këtë gjë e ka konfirmuar vetë ministri i brendshëm Italian. Sipas Alfanos masa te tilla mund ta përkeqësojnë situatën dhe të provokojnë akte terroriste.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/te-ndalosh-mbajtjen-e-burkes-mund-te-shtoje-aktet-terroriste/ […]

Comments are closed.