Të rinjtë e Ures Vajgurore kanë marrë pjesë për një periudhë prej 15 muajsh në mbledhje të këshillit bashkiak ku ata kanë ngritur shqetësime rreth kulturës dhe të rinis. Me pas i kanë pasqyruar vendimet e këshillit per ti bere sa me transparent ne internet. Kjo punen e filluar do te vazhdoj edhe pertej 15 muajve. /Anxhela Lybesha

10 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/te-rinjte-e-ures-vajgurore-ne-mbledhjet-e-keshillit-bashkiak/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 73203 additional Info on that Topic: epavarura.com/te-rinjte-e-ures-vajgurore-ne-mbledhjet-e-keshillit-bashkiak/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: epavarura.com/te-rinjte-e-ures-vajgurore-ne-mbledhjet-e-keshillit-bashkiak/ […]

Comments are closed.