Një prift në Itali ka dhënë një deklaratë në lidhje me goditjen e tërmeteve në këtë vend duke fajësuar martesat gay.

Atë Giovanni Cavalcoli, i ka cilësuar tërmetet si ndëshkim nga Zoti për shkak të martesave të së njëjtës gjini. “Martesat e të njëjtit seks kanë ofenduar “familjen e shenjtë” dhe “dinjitetin martesor”, ka deklaruar Atë Giovanni Cavalcoli.

Ai e bëri këtë koment ditën kur Italia qendrore u godit nga një tërmet me magnitudë 6.6 ballë, tërmeti më i fuqishëm që ka goditur Italinë në 36 vite.

11 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: epavarura.com/termetet-ne-itali-prifti-zoti-po-na-ndeshkon-se-jemi-bere-homoseksual/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/termetet-ne-itali-prifti-zoti-po-na-ndeshkon-se-jemi-bere-homoseksual/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/termetet-ne-itali-prifti-zoti-po-na-ndeshkon-se-jemi-bere-homoseksual/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 19613 additional Info to that Topic: epavarura.com/termetet-ne-itali-prifti-zoti-po-na-ndeshkon-se-jemi-bere-homoseksual/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: epavarura.com/termetet-ne-itali-prifti-zoti-po-na-ndeshkon-se-jemi-bere-homoseksual/ […]

Comments are closed.