Shanta është një adoleshent danez me ambicje për t’u ngjitur shkallët e futbollit botëror.

Ai jeton me prindërit dhe vëllain e tij në Odense, studion spanjisht dhe matematikë në kolegj dhe luan për një skuadër lokale në Danimarkë.

18 vjeçari njihet për idhullin e tij, futbollistin e Real Madrid , Cristiano Ronaldo, veprimet e të cilit i ndjek ngado.

Ai shpesh shpërndan në Instagramin e tij me 14 mijë ndjekës foto të ngjashme me yllin portugez.

“Prindërit gjithnjë më thonë që nëse kam qëllime dhe ambicje në jetë është mirë të ndjek një idhull dhe ta kem si inspirim,” tha Shanta, emri i vërtetë i të cilit është Kordbatchje i cili këtë sezon ka shënuan tre gola me skuadrën e Odenses.

Cristiano Ronaldo poses for a picture with Shanta Kordbatchje aka Shanta RonaldoShanta shares pictures on social media which take their inspiration from Ronaldo'sRonaldo poses with his lunchShanta's brother is often pictured, drawing comparison with Ronaldo's selfies with his sonRonaldo with his sonRonaldo works out in his personal gym. Shanta has met the Portuguese several timesShanta posts pictures and videos of his training regime to his 14,000 Instagram followersShanta is pictured in training for his lower-league Danish club in Odense Shanta and his brother are pictured in their family car, left, in a familiar looking snap

6 COMMENTS

Comments are closed.