Nuk dihet se si uji ka marrë këtë nuancë fluoreshente, ndërsa ka ngjallur rrezik se mund të jetë masë helmuese, transmeton Telegrafi.

Filmimi që e tregon fenomenin, ka alarmuar banorët të cilët kanë frikë për shëndetin e tyre dhe kafshëve që i kanë në pronësi.

Mirëpo, njohës të aktiviteteve natyrore, e kanë hequr mundësinë e rrezikut, meqë konsiderohet si një proces që mund të ndodhë dhe është pa pasoja.

Qeveritë e të dyja vendeve kanë nisur hetime, se nga çfarë mund të jetë shkaktuar, ndërsa kanë qetësuar banorët se është ndonjë aktivitet i rrezikshëm.

6 COMMENTS