Disa lexues kanë dërguar disa foto në Gazetën Express.

Shqetësimi i tyre është forma e reve që janë paraqitur në qiell.

Tri re njëra pas tjetrës në forma rrumbullake dhe të kuqe si gjaku.

Këto janë fotot që kanë dërguar qytetarët e shqetësuar.

6 COMMENTS

Comments are closed.