Është një foto që në pak orë ka bërë xhiron e botës. Bëhet fjalë për prindërit e një godine në Kinë që mbrojtën foshnjën e tyre me trupat e tyre. Ngjarja ndodhi këtë të martë ku 22 persona u vranë nga rrëzimi i 4 godinave. Shkaku i rrëzimit është ende i paqartë. Mendohet se shkak është bërë cilësia e dobët e materialeve dhe punimeve. Prindërit nuk mundën të mbijetojnë, por e foshnja e tyre ka dalë e gjallë.

3 COMMENTS

Comments are closed.