Priscilla Morse udhëtoi gjysmën e botës vitin e kaluar për të adoptuar një djalë 7 vjecar, i cili kishte nevojë për ndihmë, pasi pa një foto prekëse të jetimit në Facebook.

Kur zonja Morse mbërriti në jetimoren në Bullgari për të finalizuar adoptimin e djalit Ryan, ai peshonte vetëm 3 kilogram dhe ishte në prag të vdekjes.

Por pas më shumë se një viti me familjen e tij të re në Tenesi, Ryan është duke fituar peshë dhe ka filluar të flasë.

Në fotot e marra prej tij këtë muaj, Ryan nuk duket më si një fëmijë i kequshqyer. Kockat e Ryan nuk janë më të dukshme në lëkurën e tij dhe ai buzëqesh si cdo fëmijë tjetër i shëndetshëm dhe i lumtur.

screenshot_1 3b1d499b00000578-4006356-ryan_pictured_in_december-a-59_1481063922034 3b1b61da00000578-4006356-image-a-16_1481051885337 3b1c114500000578-4006356-image-a-17_1481051932070 3b1b61f900000578-4006356-image-a-18_1481051996219 screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4 screenshot_5 screenshot_6

7 COMMENTS

Comments are closed.