Presidenti i sapozgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump, sot do të marrë të gjitha informacionet e plota presidenciale, përfshirë dhe sekretet shtetërore.

Lajmi është bërë publik nga BBC, e cila raporton se sipas kushtetutës së Amerikës, numri 1 i shtetit informohet mbi gjithçka, duke përfshirë edhe sekretet më të mëdha shtetërore.

Por pyetja që tani do të bëjnë të gjithë është: A do të thotë Trump të vërtetën mbi UFO-t siç premtoi apo e bëri thjeshtë për të marrë disa vota?

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/trump-sot-meson-sekretet-shteterore-te-shba-ve-ta-mbaje-premtimin-per-ufo-t/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/trump-sot-meson-sekretet-shteterore-te-shba-ve-ta-mbaje-premtimin-per-ufo-t/ […]

Comments are closed.