Një tjetër ngjarje e rëndë vjen nga ambientet e shkollës dhe që lidhet me konsumimin e lëndëve narkotike. Sipas BW, ngjarja ka ndodhur në një nga klasat e shkollës së fshatit Bilaj të Fushë Krujës. 4 nxënëse të klasës së 8-të janë dërguar në spital me vështirësi në frymëmarrje. Sipas të njëjtave burime është konsumuar hashash në klasë. Për shkak të tymit dhe erës së rëndë vajzat janë dërguar në spital

2 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 41732 more Info on that Topic: epavarura.com/tymoset-hashash-ne-klase-4-nxenese-te-klases-se-8-te-shkojne-ne-spital/ […]

Comments are closed.