Ekspertët tregojnë pse kontakti i parë me ta do të na befasoi dhe pse ata nuk do të duken si insekte.

Bisedat rreth dukjes së alienëve ka mbajtur fëmijët, producentët e filmave dhe shkencëtarët kureshtarë për dekada, shkruan DailyMail.Nëse ata ekzistojnë, a duken pothuajse të ngjashëm me ne, apo ata kanë një pamje përtej imagjinatës sonë?

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on to that Topic: epavarura.com/ufo-t-jane-si-ne-madje-ka-edhe-mes-nesh/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 5801 more Information on that Topic: epavarura.com/ufo-t-jane-si-ne-madje-ka-edhe-mes-nesh/ […]

Comments are closed.