Sipas një lajmi të televizionit “CNN International” Pentagoni mund ti propozojë presidentit Tramp dërgimin e trupave tokësore konvancionale në Siri.

Pretendohet se Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) mund të dërgojë forca tokësore Siri.

Sipas lajmit të televizionit “CNN International”, Departamenti amerikan i Mbrojtjes (Pentagoni) mund ti propozojë Presidentit Danëlld Tramo (Donald Trump) dërgimin e forcave konvencionale në Siri.

Në lajm citohet një zyrtar i mbrojtjes, emri i të cilit nuk është publikuar, të ketë thënë se “trupat tokësore konvencionale mund të shkojnë për një kohë të caktuar në Siri.”

Vendimi përfundimtar është në duart e Presidentit Tramp.

Muajin e kaluar, Tramp kërkoi përgatitjen e një qarkoreje presidenciale si dhe një plan brenda 30 ditëve nga sekretari i Mbrojtjes, Xhim Matis (Jim Mattis) për të përshpejtuar luftën kundër organizatës terroriste DAESH.

Pretendohet se edhe trupat tokësore janë një pjesë e planit që Pentagoni ka përgatitur për t’ia paraqitur Presidentit Tramp.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: epavarura.com/ujku-qimen-e-nderron-por-zakonin-se-harron-shba-mund-te-dergoje-trupa-tokesore-ne-siri/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/ujku-qimen-e-nderron-por-zakonin-se-harron-shba-mund-te-dergoje-trupa-tokesore-ne-siri/ […]

Comments are closed.