Samsung ka njoftuar se Galaxy S8 do të lansohet më 29 mars në një shfaqje të madhe ‘Unpacked’.

Celulari i ri pritet të ketë një ekran të lakuar, procesor të shpejtë, një kamerë të përmirësuar dhe një skaner të shenjave të gishtit.

Galaxy S7 Edge ishte celulari më i mirë i vitit 2017, dhe me lansimin e S8, celulari pritet të marrë një dizajn të rifreskuar dhe shumë kërkesa për ta blerë.

Samsung njoftoi kohët e fundit se S7 tani është në dispozicion me një çmim shumë më të ulët – dhe ky është momenti më i mirë për ata që nuk kanë mundur ta blejnë më herët.

Çmimet e produkteve mund t’i shihni në ueb-faqen e Samsung./rtk/

4 COMMENTS