Një përdorues i kanalit “YouTube” thotë se sportisti Usain Bolt ka bërë shenja me duar gjatë olimpiadës në Rio, të cilat pa dyshim tregojnë se ai është iluminist.

Ky burim bën me dije se Bolt përdor simbole masonike derisa është në skenën botërore, si dhe bart stoli të cilat tregojnë përfshirjen e tij në këtë grup

Bolt shpesh bën simbolin e heshtjes, i cili sipas mbështetësve të teorive të konspiracionit, simbolizon frimasonerinë. Thuhet se vrapuesi bën me dorë edhe simbolin ‘666’, për të cilin thuhet të jetë numri i dreqit. Po ashtu, përmendet miqësia e Usain Boltit me Ellen DeGeneres, për të cilën besohet të jetë anëtare e lartë e kultit të iluministëve.

9 COMMENTS

Comments are closed.