Një ushtar i ISIS­it u është dorëzuar forcave kurdë në Irak dhe u është lutur që të mos e vrasin. Por ndërkohë që disa prej luftëtarëve kurdë ishin pro ekzekutimit të tij, kreu i grupit është treguar i mëshirshëm duke e lënë të gjallë terroristin dhe duke e klasifikuar si rob lufte. Për më tepër ndiqni videon.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: epavarura.com/ushtari-isis-u-lutet-kurdeve-te-mos-e-vrasin-ja-cfare-bejne-ata/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: epavarura.com/ushtari-isis-u-lutet-kurdeve-te-mos-e-vrasin-ja-cfare-bejne-ata/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: epavarura.com/ushtari-isis-u-lutet-kurdeve-te-mos-e-vrasin-ja-cfare-bejne-ata/ […]

Comments are closed.