Minds.com ka shkruar për një recetë shtëpie që shumë njerëz në botë po e përdorin për trajtimin e sëmundjes së kancerit, transmeton Gazeta Express.

KUJDES: Këto udhëzime janë përmbledhje nga faqja e internetit “Rick Simpson”, nëse i keni në shtëpi këto përbërje të shtoni kujdesin ngase ndizen shpejtë. Mos pini cigare gjatë procesit apo mos përdorini elemente tjera të ngrohjes.

Minds.com këtë recetë e ka përshkruar kështu, transmeton Gazeta Express.

Vendosem gjethet e marihuanës bashkë me material plotësisht të thatë në një kovë plastike, materialin lageni me një tretësirë si: naftë të pastër, eter, butan. Këtë tretësirë e përzini me ndonjë shkop nga druri të pa përdorur më parë. Vazhdoni shtypni përbërjen me shkop , duke shtuar tretës deri sa material bimorë është mbuluar plotësisht dhe është gatuar.

Minds.com rekomandon që të lini këtë masë të pushojë, pastaj vajin që masa ka lëshuar hidhni në një shiringë të plastikës dhe thitheni pak nga pak.

Edhe pse “Rick Simpson” ka raportuar për përdorimin e kësaj recete, ende nuk është bërë e ditur se a ka veti shëruese në të vërtetë.

Përktheu: Merita Miftari

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 11212 additional Information on that Topic: epavarura.com/vaj-kanabisi-recete-shtepie-qe-po-perdoret-per-sherimin-e-kancerit/ […]

Comments are closed.