Kështu që ajo vendosi të ia dëshmojë të kundërtën dhe se ai është gabim.

E gjithë kjo filloi kur Lamyaa që jeton në Pensilvani duke debatuar në një Chat lokal filloi një debat për Presidentin Trump dhe pikëpamjet e tij ndaj Islamit.

Dhe një djalosh i kishte thënë: “Boll e mbrojte Islamin, mbylle gojën ti nuk mund ta heqësh shaminë sepse babai i jote do të rrah” shkroi ai.

Ndërsa kjo morri telefonin dhe i shkroi babit: “Baba, dua të tregoj diçka?

Babai i tha: Më thuaj

Vajza: Po mendoj ta heqë shaminë!

Babai: “Zemër ajo nuk është vendimi im dhe nuk është vendim që duhet me e marrë mashkulli. Nëse ndihesh se duhet ta bësh, bëje. Do të mbështes pa marrë parasysh.”

Kjo përgjigje është shpërndarë mbi 150 mijë herë në rrjetet sociale dhe është bërë lajm gjithandej.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/vajza-deshi-ta-heq-shamine-por-ky-veprim-i-babait-te-saj-ka-shokuar-boten/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 62599 additional Information on that Topic: epavarura.com/vajza-deshi-ta-heq-shamine-por-ky-veprim-i-babait-te-saj-ka-shokuar-boten/ […]

Comments are closed.