Ka disa ditë që në internet është përhapur fotoja e një vajze pa hixhab e pranishme në ceremoninë e Haxhit në Arabinë Saudite.

Një prej mediave arabe ka bërë të ditur identitetin e kësaj femre e cila ka marrë pjesë në ceremoninë e Haxhit pa respektuar hixhabin islamik. Bëhet fjalë për vajzën e Saadin Hariri, ish kryeministër i Libanit dhe një prej aleatëve të Arabisë Saudite.Myslimanët nga e gjithë bota kanë dënuar këtë veprim të turpshëm dhe kanë kritikuar rëndë Arabinë Saudite e cila për shkak të neglizhencës në organizimin e ceremonisë së Haxhit ka lejuar që vajza e një prej ish politikanëve të Libanit të kryejë ceremoninë e haxhit pa respektuar hixhabin islamik.

Kjo skenë e turpshme ku vajza pa veshur hixhabin islamik qëndron dhe fal namazin, ka shkaktuar reagimin e madh të myslimanëve malajzianë. Myftiu i madh i Malajzisë Dhulfaki Muhamed Bekri pasi e quajti të turpshëm këtë skenë ka thënë; Sipas informacioneve të deritanishme kjo vajzë e marrë është vajza e një politikani libanez, mirëpo ligji hyjnor është i njëjtë për të gjithë dhe nuk bëhen dallime mes politikanëve dhe njerëzve të thjeshtë në respektimin e ligjeve hyjnore.

Ai në një intervistë dhënë gazetës Malaisia Today ka thënë: Regjimi Al Saud është përgjegjës për këtë ngjarje të turpshme dhe ky regjim është në krye të të gjitha mashtrimeve dhe ngjarjeve.

Pamjet e publikuara tregojnë se vajza është Lulu Hariri. Ajo është vajza e Saadin Hariri ish kryeministër i Libanit, një prej personave më të pasur në botë, e cila ka lindur në vitin 2001.

8 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you will find 14839 additional Information to that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: epavarura.com/vajza-e-ish-kryeministrit-te-libanit-pa-hixhab-ne-haxh-arabia-saudite-shkel-ligjin-hyjnor-duke-ber-dallime-mes-politikaneve-dhe-njerezve-te-thjeshte/ […]

Comments are closed.