Ushqimet e shpejta në “Fast-Food” janë një zgjidhje kur je në punë, rrugës apo kur nuk ke kohë mjaftueshëm për të gatuar. Por, jo gjithmonë marrim shërbimin e dëshiruar në cilësi. Një vajzë me iniciale A.M., ka shkuar në një “Fast-Food” dhe ka porositur sufllaqe.

Por, në vend të mishit ajo ka gjetur diçka tjetër të rëndë që ndoshta pas kësaj pamje nuk do hajë më kurrë sufllaqe.

Denoncimi i vajzës:

“Përshëndetje JOQ nga Durrësi! Ndalova në një “Fast-Food” Pranvera në Durrës. Brenda kësaj sufllaqeje në vend të mishit hedhin fije rradaci ose leckë që lan pllakat. Jemi bërë ta marrim bukën me vete kudo që shkojmë, tmerr!”.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: epavarura.com/vajza-shkon-per-te-ngrene-sufllaqe-ne-durres-por-ajo-qe-gjen-brenda-e-shokon/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/vajza-shkon-per-te-ngrene-sufllaqe-ne-durres-por-ajo-qe-gjen-brenda-e-shokon/ […]

Comments are closed.