Që nga bicikletat, tanket dhe anijet luftarake, këto janë varrezat më të cuditshme në botë për gjëra të hedhura.

Fotografitë tregojnë për të apasionuarit pas sendeve të vjetra si automjete, statuja apo kuti telefonike  se janë lënë diku mënjanë.

Disa nga mjetet e braktisura kanë mbetur që nga Lufta e dytë botërore, duke përfshirë shumë automjete.

Aty kanë mbetur edhe shumë statuja të ish-presidentëve amerikanë.

4 COMMENTS

Comments are closed.